28/8/2024
OR

Breng vanaf vandaag je stem uit voor de OR en OC verkiezingen bij NS. Stem op Mirjam!

Vanaf vandaag kun jij je stem uitbrengen voor de OR bij onder andere NS Reizigers. Kan onze kanjer Mirjam Otten ook op jouw stem rekenen!

Mirjam Otten heeft zich namens VHS verkiesbaar gesteld voor de OR van NS Reizigers. Bij Mirjam staan betrokkenheid en daadkracht hoog in het vaandel. Zelf zegt zij hierover; "Langs de zijlijn staan en commentaar geven is niets voor mij. Ik denk graag mee en vind het belangrijk om op een constructieve wijze invloed uit te oefenen op beleid en arbeidsomstandigheden. Ik zou het een eer vinden om dat namens jullie, mijn collega’s, te doen bij NSR.

Jullie stem vertegenwoordigen zie ik als één van de belangrijkste aspecten van het lidmaatschap van de OR. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Zo hoop ik bij te dragen aan inclusieve en effectieve besluitvorming. Als toekomstig OR lid zie ik mijzelf als een brug tussen directie en medewerkers.”

Zoals je kunt lezen staat Mirjam echt te trappelen om van start te gaan. Stem daarom vanaf vandaag vooral op deze enthousiaste dame!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/04/2021
Pensioen

Pensioentafel update

Met de fusie tussen het Spoorwegpensioenfonds en SPOV is ook de zogeheten Pensioentafel ingericht. In dit orgaan zijn vier werkgevers - waaronder NS en ProRail - en vijf vakbonden, waaronder VHS, vertegenwoordigd.

25/06/2020
Columns

Column: Wat vindt u van een digitaal kenniscafé?

VHS en Jong NS hebben vorig najaar het kenniscafé '100 jaar leven, vloek of zegen' georganiseerd.

No items found.