23/1/2023

Bijeenkomst VHS pensioencommissie, kom jij meedenken?

Op maandag 13 februari om 17.00 uur komt de VHS pensioencommissie weer bijeen in De Inktpot in Utrecht.

Deze commissie bestaat uit de leden die in het verantwoordingsorgaan zitten en de leden die namens VHS aan de pensioentafel onderhandelen.

Daarnaast nodig ik graag iedereen uit die hiervoor ooit belangstelling heeft getoond. Als je dit leest en je staat niet op de verzendlijst en je wil graag meedenken over de ontwikkelingen in ons pensioen, dan ben je van harte welkom om 13 februari aan te sluiten.

Mutaties binnen de commissie

Onlangs is Monique Murk toegetreden tot de pensioencommissie.

Ondergetekende heeft de afgelopen jaren de kar van de pensioencommissie getrokken, maar ik heb besloten mijn werkzaamheden als commissielid en bestuurslid bij VHS neer te leggen. Ik heb Mieke Nieuwenhuis bereid gevonden mij op te gaan volgen als bestuurslid bij VHS namens de pensioencommissie, ervan uitgaande dat de ALV instemt met haar toetreden tot het bestuur van onze mooie vereniging.

Het lijkt mij goed om op 13 februari van de gelegenheid gebruik te maken elkaar (beter) te leren kennen en goed bij te praten over de ontwikkelingen in onze pensioenwereld die dit jaar wel eens in een stroomversnelling terecht kunnen komen!

Met vriendelijke groet,

Rob Derksen

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

30/04/2020
Pensioen

Verkiezingen VO pensioenfonds uitgesteld

Per 1 april jl. is het nieuwe Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer van start gegaan.

25/1/2023
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

24/3/2022
Pensioen

Pensioen: solidaire of flexibele premieregeling?

Donderdag 10 maart jl. kwam de VHS Pensioencommissie bij elkaar in de Inktpot. De belangrijkste keuze die nu gemaakt moet worden is die van het soort contract: solidaire premieregeling of flexibele premieregeling.

Pensioen

Pensioentafel update

Met de fusie tussen het Spoorwegpensioenfonds en SPOV is ook de zogeheten Pensioentafel ingericht. In dit orgaan zijn vier werkgevers - waaronder NS en ProRail - en vijf vakbonden, waaronder VHS, vertegenwoordigd.