25/06/2020

Zichtbaar!

Als VHS willen we graag onze zichtbaarheid vergroten; wat doen we, en waarom en hoe doen we dat dan. Om dit te bereiken zijn we bij NS gestart met een oproep aan alle VHS'ers bij NS om collega's te wijzen op VHS.

Hoe dan?

Alle VHS'ers bij NS hebben een mail met flyer ontvangen die ze naar hun collega's kunnen sturen. Ook verschijnt er deze zomer via een extra Nieuwsbrief regelmatig een update voor alle VHS'ers bij NS over de overleggen tussen bonden, or en directie. Deze berichten komen ook op onze website. En er is een speciaal VHS e-mailadres NS-bij-VHS@vhs.nl waar NS'ers kunnen laten weten wat voor ideeën ze hebben en wat ze van VHS verwachten.

Waarom NS

We zijn met deze campagne gestart bij NS omdat hier op dit moment het meest gebeurt op het gebied van medezeggenschap. Als gevolg van de coronacrisis kijkt NS tegen een miljardenverlies aan. De grote vraag is wat dit voor gevolgen heeft voor medewerkers en de arbeidsomstandigheden. Als vakbond houden we uiteraard de vinger aan de pols en hebben we regelmatig overleg met de directie van NS en de andere bonden. We willen jullie daarbij graag op de hoogte houden van hetgeen besproken of afgesproken wordt. Vandaar deze extra Nieuwsbrieven voor VHS'ers bij NS.

Uiteraard zijn en blijven we ook graag zichtbaar binnen de overige bedrijven in de spoorsector. Dus zegt het vooral voort. En als je ideeën hebt hoe we binnen jouw bedrijf de zichtbaarheid kunnen vergroten, horen we dat graag: secretariaat@vhs.nl.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

27/4/2022
Cao

Cao-onderhandelingen NS

Bij NS is 25 april de aftrap gegeven voor de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Dit gebeurde niet met een start van de daadwerkelijke onderhandelingen, maar met een aantal presentaties die verschillende invalshoeken rondom arbeidszaken bespraken. Doel: de dialoog op gang brengen en elkaar beter leren kennen.

25/02/2021
Pensioen

Wisseling aan de Pensioentafel

VHS'er Ad Brandt is nieuw aan de Pensioentafel. Maar wat doet deze tafel ook alweer?

No items found.