9/7/2023

Verslag over lezing Resultaatsturing bij NS

Ruim 40 deelnemers waren op donderdag 8 juni in de kookschool om alles te horen over ‘Resultaatsturing’ bij NS; de verandering in werkwijze tussen Business, IT en Data.

Dave Boere (lead coach Resultaatsturing NS, Trivorto) en Jordi Reineman (lead- en cluster coach resultaatgebied 5) namen ons mee in de ontwikkeling en de complexiteit van deze verandering.

  • Hoe werken business en IT samen in de resultaatgebieden?
  • Wat zijn functionele clusters en wat doen die?
  • Wat is AGILE werken?
  • Implementatie strategie Resultaatsturing
  • Welk gedrag hoort bij deze nieuwe manier van werken?

Voor veel deelnemers waren de inzichten die Dave en Jordi presenteerden nieuw, er werden ook veel informatieve en verdiepende vragen gesteld waardoor er een mooie interactieve sessie ontstond. Na afloop was er de bekende netwerkborrel.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om in november/december een lezing over ERTMS (European Rail Traffic Management System) en ATO (Automatic Train Operation) te organiseren. De programma directie van NS wil ons daardoor mee gaan nemen in de volgende fase van het veranderingsproces.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/5/2022
Pensioen

Achterbanberaad nieuwe pensioenregeling

Op woensdag 25 mei organiseerde de VHS pensioencommissie een bijeenkomst om te overleggen met haar achterban.

26/03/2020

VHS vertegenwoordigd in OR Movares

Op 9 en 10 maart vonden bij Movares OR-verkiezingen plaats. Elke medewerker kon digitaal op drie kandidaten stemmen. En dat werd massaal gedaan.

No items found.