25/10/2022
Cao

NS IAO-19 update

VHS heeft de afgelopen weken diverse malen overleg gehad met een selecte groep IAO-19 collega’s over de problematiek rondom de functiegroep IAO-19.

Ook zijn wij in gesprek geweest met een partij die een benchmark wilde ontwikkelen rondom IAO-19. Helaas heeft deze partij zich teruggetrokken. Oscar Schouten heeft het nu op zich genomen om een nieuwe partner te vinden die ons kan helpen. De vraag is echter of dit nog nodig zal zijn.

Naast deze overleggen heeft VHS namelijk ook een brief naar de directie van NS gestuurd om de problematiek rondom IAO-19 nogmaals onder de aandacht te brengen en deze lijkt effect te hebben. De directie heeft aangegeven met de betrokken collega’s in gesprek te willen gaan. Dat is uiteraard een positieve ontwikkeling.

Verder is er over deze problematiek nog geen nieuws te melden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/06/2021
Pensioen

Pensioenbijeenkomst in oktober

Hoe zit dat nu met het nieuwe pensioenstelsel en wat kunnen de gevolgen zijn voor jouw pensioen?

27/1/2022
Columns

Column: Menselijk

Als ik mijn favoriete tijdschrift of krant pak, wordt mijn oog vanzelf getrokken naar de column. Bijvoorbeeld in Runner’s World die van Dolf Jansen. Zijn column is persoonlijk en hij zorgt altijd voor een verrassende draai in zijn stuk. Als hij het dan ook nog heeft over voor mij herkenbare situaties, is het voor mij helemaal geslaagd. Zoals in het verhaal dat hij in Ierland over een weggetje met muurtjes  loopt en drie schapen kilometers voor hem uit lopen. Dat maakte ik zelf in Engeland mee.

No items found.