3/10/2024
Cao

Lidmaatschap VHS via het NS Keuzeplan of IKB bij ProRail

Medewerkers van NS kunnen gebruik maken van het NS Keuzeplan en ProRailers hebben IKB. Wist je dat dit ook in te zetten is voor een lidmaatschap bij VHS?

Door het NS Keuzeplan of IKB in te zetten voor een lidmaatschap bij VHS kun je op een voordelige manier lid worden of zijn van onze vakvereniging. Hoe gaat dit in zijn werk?

Je geeft binnen het Keuzeplan aan dat je de contributie van VHS wilt betalen via het NS Keuzeplan. De door jou te betalen contributie wordt op je bruto salaris ingehouden, dus voordat er loonbelasting over wordt berekend. Hierdoor is het bedrag waarover belasting en sociale premies worden ingehouden lager. Dit is je belastingvoordeel.

Het bedrag wordt bruto ingehouden en je krijgt het bedrag van je fiscale voordeel netto uitgekeerd. Op je salarisstrook zie je deze verrekening dan ook als een (bruto) inhouding en een (netto) uitbetaling.

Meer informatie over deze regeling en hoe het in gang te zetten kun je vinden in het NS Keuzeplan, via personeelszaken, of je leidinggevende.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

25/3/2022

Verkiezingen OR C&O en Groep

Op 8 juni vinden aanvullende verkiezingen plaats voor de ondernemingsraad C&O en Groep. Je kunt je nog aanmelden! Werk je bij Commercie of één van de afdelingen van NS Groep dan is dit je kans.

28/06/2021

Animo voor VHS actie IAO-19 positie

Begin juni deed VHS een oproep onder VHS'ers bij NS: ondersteun onze actie om in gesprek te gaan met de directie van NS over de positie van de IAO-19 schaal. En met succes. Inmiddels hebben zo'n 25 IAO'ers zich gemeld die deze actie onderschrijven.

No items found.