28/05/2020
Pensioen

Kandidatenlijsten zo goed als rond

Of de verkiezingen van het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds Rail & OV in het najaar doorgaan of opnieuw uitgesteld worden blijft vooralsnog gissen, maar de kandidatenlijsten van VHS zijn inmiddels zo goed als rond.

Martin Morsman (ProRail) wordt de lijsttrekker namens de VHS-lijst voor werknemers. Verder hebben ook Ad Brandt (ProRail), Carin Herr (NS), Robert Jan Lenselink (Movares), Marcel Kunst (NS) en Paul van Kempen (NS) zich kandidaat gesteld. Voor de VHS-lijst van gepensioneerden is Rob Derksen de lijsttrekker. Verder hebben Mieke Nieuwenhuis, Hans Montanus, Paul Leenders en Huub Jentjens zich gekandideerd.

Ook kandidaat worden?

Op de lijst van de gepensioneerden is nog ruimte voor een kandidaat. Heb je een breed netwerk binnen de spoorsector en wil je dit netwerk graag aanspreken om op een VHS'er te stemmen, zodat VHS vertegenwoordigt blijft in het verantwoordingsorgaan van jouw pensioenfonds? Meld je dan aan bij Rob Derksen. Je kunt hem bellen (033 752 2108) of mailen

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

25/10/2022

OR DEKRA Rail wil cao-overleg vlot trekken

Het cao-overleg bij DEKRA Rail verkeerd al enige tijd in een impasse. De OR van DEKRA Rail wil nu graag het cao-overleg vlot trekken en gaat daarom met zowel de vakbonden als de directie in overleg, met als doel de partijen toch weer samen aan tafel te krijgen.

28/9/2023
Cao

Update IAO 19 bij NS

Op donderdag 7 september heeft Kim Bruggeman, Directeur Arbeidsverhoudingen en Arbeidsvoorwaarden NS, op initiatief van VHS toelichting gegeven aan IAO-19 collega’s van NS op de brief die alle IAO’ers hebben ontvangen van Wouter Koolmees inzake IAO (Individuele Arbeids Overeenkomst).

No items found.