28/06/2021

Wisselingen or Movares

Na tussentijdse verkiezingen, zijn binnen de ondernemingsraad van Movares een aantal wisselingen geweest. Vijf mensen verlieten de or en daar kwamen vijf nieuwe mensen voor in de plaats.

Ook twee VHS'ers verlieten de ondernemingsraad. Robert-Jan Lenselink, omdat hij met pensioen is gegaan en Henk Jan Visser omdat hij een nieuwe rol bij Movares erbij heeft in het STAM-bestuur (certificaten) en dit niet meer kon combineren met zijn rol in de medezeggenschap.

Tussen de vijf nieuwe or-leden zitten helaas geen VHS'ers. 'Erg jammer', meent Robert-Jan Lenselink. 'Omdat je als VHS'er met een hele vereniging achter je juist een belangrijke rol kunt spelen in de ondernemingsraad.' Het duurt nog even voor er weer nieuwe verkiezingen zijn voor de or, maar Lenselink wil toch vast een oproep doen: 'stel je straks kandidaat, het is super interessant om aan de medezeggenschap deel te nemen, voor jezelf, maar ook voor Movares en voor VHS. Als lid van de or kun je echt het verschil maken en mede de koers van Movares bepalen.'

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

9/7/2023

Korte update IAO-19 NS

In juni heeft er wederom overleg plaatsgevonden tussen VHS en de NS-directie rondom de IAO-19 problematiek. Daarom hieronder een korte update.

28/9/2023
Kennis

Omvorming ProRail tot zbo moet wachten tot na de verkiezingen

De omvorming van ProRail tot zbo (zelfstandig bestuursorgaan) is controversieel verklaard.

No items found.