Bijeenkomst: nieuwe pensioenregeling

Nederland krijgt een nieuwe pensioenregeling. Maar wat houdt dat in en wat betekent dat nu eigenlijk voor mij? Graag informeren we je over dit plan, de keuzes die nog gemaakt moeten worden, en horen we graag wat jij vindt.

VHS'ers en tevens leden van de pensioentafel Laurens Berger en Ad Brandt nemen je aan de hand van een presentatie mee in de nieuwe pensioenregeling en de nog te maken keuzes. Deze keuzes dienen uiterlijk 8 juni genomen te zijn. Om een en ander te duiden zullen zij na de presentatie een discussie leiden met Kees Jan van Dolder, VHS'er en inhoudelijk deskundige bij Rail & OV. Ook Jeroen Tuijp sluit aan. Hij is actuaris bij Edmond Halley en staat het verantwoordingsorgaan van Rail & OV bij als onafhankelijk deskundige.

Graag nemen we je mee en laten we je zien wat dit nu allemaal voor jou betekent. Want niet alleen voor gepensioneerden betekent dit iets, voor werkenden verandert de opbouw van het pensioen. Daarnaast willen we via deze bijeenkomst Laurens en Ad mandaat meegeven om namens VHS aan de pensioentafel een akkoord te bereiken voor de te maken keuzes. Uiteraard is er na afloop tijd om bij te praten onder het genot van een drankje. Jij komt toch ook?    

Wie, wat, waar

Toelichting nieuwe pensioenregeling
Woensdag 25 mei
Plaza - Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer
Arthur van Schendelstraat 850 - Utrecht
Start bijeenkomst: 17.00 uur
Start netwerkborrel: 18.00 uur

Aanmelden

Laat je informeren, praat mee en meld je aan! Aanmelden doe je door het formulier aan de rechterzijde in te vullen.

Potentiële leden

Kijk in je omgeving wie je als introducé(e)’s en wellicht potentieel VHS lid (c.q. leden) kunt meenemen. Potentiële leden zijn van harte welkom.

Meld u hier aan voor dit evenement:

Het e-mailadres wat bij deze registratie hoort.